Klart for Techpoint Travel i Kristiansand

Publisert

to kvinner som står på en scene foran en presentasjon med teksten "destinasjonenes rolle i metaverset". Foto

Techpoint Travel samler reiselivs- og næringslivsledere med interesse for teknologi i Kristiansand 14. september. Vappu Mänty hos Helsinki Partners og Laura Olin i VR-studioet Zoan var blant foredragsholderne i fjor. Foto: NHO Reiseliv

Techpoint  og Techpoint Travel går av stabelen i Kristiansand 13. og 14. september. NHO Reiseliv er stolt partner av konferansen som har blitt Norges største møteplass for reiseliv, næringsliv og teknologi.

Techpoint Travel samler bedriftsledere, reiselivsledere og teknologi-interesserte til mingling og kunnskapsdeling - og byr på foredrag i verdensklasse. NHO Reiseliv vil være til stede, og vi gleder oss til to dager fylt med inspirasjon og oppdatert kunnskap om hvordan ny teknologi kommer til å påvirke og forme reiselivsnæringen i fremtiden: 

–  Dette er konferansen for de som vil henge med på mulighetene og utfordringene som teknologien gir oss. Først fikk vi web 1.0 med internett – enveiskommunikasjon, så fikk vi web 2.0 med sosiale medier, så fikk vi 2.5 med kunstig intelligens. Nå er vi på vei inn i 3.0. Hva får vi da? Og hvordan vil det påvirke reiselivsnæringen? Det er det vi skal finne ut av, slik at vi kan utnytte det og vokse videre, sier Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv.  

Foredragsholdere i verdensklasse 

14. september er det tiende gang at Visit Sørlandet, sammen med NHO Reiseliv og Innovasjon Norge, inviterer bransjen til teknologi- og reiselivskonferanse i Kristiansand. Årets konferanse byr på foredragsholdere i verdensklasse, inkludert grunnleggeren av Travelocity, Terry Jones; og reiselivs- og teknologieksperten Simone Puorto.  

Terry Jones, som har bakgrunn fra reiselivsnæringen, kommer for å snakke om hvordan teknologiske fremskritt kan brukes til vår fordel. Han vil dele flere ideer som ledere av reiselivsbedrifter kan bruke for å skape en mer innovativ bedrift.  

Portrettbilde av en mann med skjegg og hatt. På bildet står teksten Terry Jones, samt logoen til Techpoint Travel. Foto

Travelocity.com - grunnlegger Terry Jones har lang erfaring fra bransjen og er en svært ettertraktet foredragsholder om teknologi og reiseliv. 14 september hører du ham på Techpoint Travel. Foto: Techpoint Travel

Simone Puorto vil blant annet snakke om fremveksten av desentraliserte bestillingsplattformer, som vil eliminere behovet for mellomledd, og som muliggjøre direkte peer-to-peer-transaksjoner. Nye måter å belønne og motivere lojale kunder på er også et spennende tema. Blockhcain-baserte token-økonomier (digitale valutaer) muliggjør sømløs overføring mellom ulike lojalitetsprogrammer. Det gir reisende mulighet til å utnytte sine lojalitetsbelønninger mer effektivt. 

Reiselivshistorier med ChatGPT og kunstig intelligens  

Til konferansen kommer også teknologiekspoerten Hans-Petter Nygård-Hansen som blant annet skal fortelle om hvordan kunstig intelligens og ChatGPR kan benyttes for å skape engasjerende reiselivsfortellinger. Ragnhild Skaara Imset, kommunikasjonssjef i Entur, kommer for å fortelle om hvilke av Enturs tjenester reiselivsnæringen kan benytte for at deres gjester vil velge bærekraftig transport til og fra drømmeferien. 

- Techpoint Travel gir viktig innsikt som alle i reiselivsnæringen, ikke bare teknologene, bør kjenne til, understreker Trine Knudsen Dabbadie, digitalrådgiver i NHO Reiseliv.

Markedsføring i en hyperkoplet tidsalder 

Vi utsettes for et sted mellom 4000-10.000 budskap daglig, vi bruker timesvis online og vi er online på nye måter. Cathrine Mosfjeld, leder for forbrukermarkedsføring i Innovasjon Norge Reiseliv kommer til konferansen for å fortelle om hva som kreves for å lykkes med markedføring i dette landskapet, og hvordan Visit Norway implementerer dette i sine modeller for det norske reiselivet.  

 Til konferansen kommer også Drude Rogan og Erin Dravitt fra booking.com som skal fortelle om hvordan Booking.com bruker data og teknologi for å optimalisere kundeopplevelsen.  

Techpoint travel

 Viktig innsikt for alle i reiselivet, ikke bare teknologer  

–  Techpoint Travel gir viktig innsikt som alle i reiselivsnæringen, ikke bare teknologene, bør kjenne til. Desentraliserte bookingløsninger, som er blant temaene Simone Puorto vil snakke om på Techpoint, er bare et av mange eksempler på spennende teknologi som alle i reiselivet burde vite om og følge ekstra med på nå, understreker Trine Knudsen Dabbadie, digitalrådgiver i NHO Reiseliv.

Techpoint travel

Techpoint-konderansen går av stabelen 13. og 14. september i Kristiansand. Bli med og bli inspirert av de beste innen teknologi, reiseliv og næringsliv.

Techpoint Travel gir innsikten reiselivet trenger

Teknologi former reiselivsbransjen, hvordan vi reiser og gjestenes forventninger. Techpoint Travel 13. - 14. september er konferansen for deg som vil henge med på mulighetene og utfordringene som teknologien gir oss.

Takeaways fra Techpoint Travel 2022

Teknologi kan gjøre reiselivet bedre for gjester og bedrifter. Og mulighetene er her nå. Vi må bare se dem, bruke dem riktig og våge å sette i gang. Her kan du se bildene og lese noen av høydepunktene fra Techpoint Travel 2022.

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Siste nytt

  1. Deltakerne i Nordisk mesterskap er klare

    Kokkelaget fra Spiseriet/Stavanger konserthus og servitørlærlingene fra Brasserie France vant sine klasser under ASKO Servering Norgescup i helgen. Lagene skal nå representere Norge i Nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger i Helsinki i april.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: