Morten Thorvaldsen valgt til visepresident i Hotrec

Publisert

Morten Thorvaldsen, konserndirektør Thon Hotels.

Morten Thorvaldsen, konserndirektør i Thon Hotels, er valgt til visepresident i den europeiske paraplyorganisasjonen for hotell, restaurant og uteliv.

Hotrec avholdt denne uken sin 86. generalforsamling på Tenerife i Spania. Morten Thorvaldsen er konserndirektør i Thon Hotels, som har hoteller i Norge, Sverige, Danmark og Belgia. Faktisk har Thon-kjeden hele 9 hoteller i Brüssel, hvor også Hotrec har sitt hovedkontor. Thorvaldsen er også visepresident i NHO Reiseliv og er medlem av Hotrecs executive committee.

Etter at den nåværende belgiske visepresidenten trakk seg tidligere i vår, ble Thorvaldsen foreslått som etterfølger. Torsdag 27. april ble han enstemmig valgt ved akklamasjon:

— Jeg er både stolt og beæret over å bli valgt til denne posisjonen, og lover å bidra til å løfte reiselivet ytterligere både i Europa og i Norge, sa Thorvaldsen da han ble valgt.

Samler over 100 deltakere fra reiselivsorganisasjoner i hele Europa

Tre menn som står oppstilt og smiler til et kamera foran en pressevegg

Fra NHO Reiseliv deltar direktør for arbeidslivspolitikk Magne Kristensen (t.v) og fagdirektør for næringspolitikk Ole Michael Bjørndal (i midten). Visepresident i NHO Reiseliv Morten Thorvaldsen (t.h). Foto: NHO Reiseliv

NHO Reiseliv deltar i tillegg med direktør for arbeidslivspolitikk Magne Kristensen og fagdirektør for næringspolitikk Ole Michael Bjørndal. Konferansen samler over 100 deltakere fra reiselivsorganisasjoner i hele Europa, og dekker temaer som rekruttering, bærekraft, omdømme, digital lovgivning og skatter og avgifter. NHO Reiseliv har også hatt et eget nordisk møte med våre svenske, danske, finske og islandske kollegaer om våre felles utfordringer.

— Hotrec er en uvurderlig kilde til fagkunnskap og innsikt i både generelt reiseliv og i EUs ganske så store katalog av reguleringer og lover som berører vår sektor. Vi drar stor nytte av det nettverket vi får og har flere ganger de siste årene brukt dette aktivt i vårt arbeid. Det er også veldig flott at Morten Thorvaldsen er blitt en toneangivende figur her, sier fagdirektør Ole Michael Bjørndal.

Se også:

Siste nytt

  1. Get Together med smak av Innlandet

    Get-together-samlingen under NHO Reiselivs årskonferanse på Hamar byr på det beste som Innlandet har å by på. På scenen kommer en stor musikalsk overraskelse. Dette vil du ikke gå glipp av!

  2. Gullgaffelen til Bent Stiansen

    Bent Stiansen hedres med Bocuse d'Or Norges ærespris for et sterkt livslangt engasjement for norsk gastronomikultur.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: