-
– Det nære og autentiske blir viktigere
Reiselivssjefen fra Rogaland mener pandemien har vist hvor omstillingsdyktige reiselivet er. Hun tror at flere nordmenn vil velge eget land fremover.
-
Foodora-dom: Serveringssteder kan ha betalt for mye
Et ulovlig samarbeid mellom matleveringsgiganter kan ha ført til at norske serveringssteder har betalt for høy provisjon. EU-kommisjonen mener manglende konkurranse har gjort tjenestene dyrere enn de burde vært.
-
Bedrifter slutter seg til avtale om halvering av matsvinn innen 2030
42 bedrifter fra matindustri, serveringsbransje, primærnæring og dagligvare har sluttet seg til en avtale om å redusere matsvinnet i Norge med 50 prosent innen 2030.
-
Vil ha flere serveringsbedrifter med på dugnaden mot matsvinn
NHO Reiseliv og Matvett er i gang med å rekruttere flere serveringsbedrifter til kampen mot matsvinn.