NHO Reiseliv

Innhold

Bransjenormer og veiledere for håndtering av smittevern

Her finner du NHO Reiselivs bransjespesifikke veiledere og bransjenormer for håndtering av smitteverntiltak under koronautbruddet 2020. Klikk på bildene for å laste ned veilederne på norsk og engelsk.

Bilde av forsiden på NHO Reiselivs julebordveileder 2020

Skal du arrangere julebord? NHO Reiselivs julebordveileder Trygge julebord gir tips til hvordan serveringssteder og julebordkomiteer kan gjennomføre trygge julebord i koronatider. Klikk på bildet for å laste ned veilederen i PDF-format.

Bilde av forsiden på dokumentet Bransjenorm for håndtering av smitteverntiltak ved norske serveringsbedrifter

Klikk på bildet for å laste ned bransjenormen for håndtering av smitteverntiltak ved norske serveringsbedrifter.

Bilde av forsiden på dokumentet Bransjenorm for håndtering av smitteverntiltak ved norske campingplasser

Klikk på bildet for å laste ned bransjenormen for håndtering av smitteverntiltak ved norske campingbedrifter.

Bilde av forsiden på NHO Reiselivs bransjenorm for håndtering av smitteverntiltak ved norske hotell og overnattingssteder

Klikk på bildet for å laste ned bransjenormen for håndtering av smitteverntiltak ved norske hotell og overnattingssteder.

Bilde av forsiden på dokumentet Bransjenorm for håndtering av smitteverntiltak ved norske naturbaserte opplevelsesbedrifter

Klikk på bildet for å laste ned bransjeveilederen Trygge opplevelser i PDF-format.

Last ned

Bransjenormene er utformet i henhold til Folkehelseinstituttets malverk for bransjestandard tilpasset reiselivet. Denne malen kan lastes ned nedenfor.

Nyhet

Koronavirus: Råd og tiltak for reiselivsbransjen

Norske reiselivsbedrifter er hardt rammet av tiltak som følge av koronaviruset. Her finner du svar på ofte stilte spørsmål:

Nyhet

Støtt din lokale favoritt - så er den der i morgen også

Restauranter, kafeer, puber og serveringssteder over hele landet kjemper for å overleve krisen. Når du spiser og drikker ute, kjøper gavekort og bestiller take-away eller hjemlevering, støtter du ditt lokale favorittsted. Bli med på dugnaden!

Sist oppdatert 19. oktober 2020

På vei inn i julebord- og vintersesongen er det fortsatt høy konkursfrykt og permitteringer i reiselivet. Andelen som har gjennomført oppsigelser stiger og det er mange som har planer for oppsigelser. Det er særlig Oslo, Svalbard og de nordligste fylkene som rammes.

NHO Reiselivs nye statusrapport har ferske tall som beskriver situasjonen, og viser at nye tiltak for reiselivsnæringen er helt nødvendig. 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: