NHO Reiseliv

Innhold

NHO Reiseliv følger situasjonen fortløpende og har tett kontakt med våre medlemmer. Her finner du oppdatert informasjon om hvilke konsekvenser koronaviruset har for reiselivsnæringen og råd fra våre advokater.

Oppdatert situasjonsanalyse og nye tiltak

NHO Reiseliv følger medlemmenes situasjon tett i regelmessige medlemsundersøkelser. Resultatene er dyster lesning, men gir viktig innsikt i vårt arbeid for å fremme tiltak som kan sikre bransjens fremtid.

Siste nytt om koronaviruset fra NHO Reiseliv

 1. Nyhet korona

  Krisehjelp til reiselivsbedrifter: liste over tiltak du søke nå

  I tabellen nedenfor ser du en oversikt over de viktigste krisetiltakene fra myndighetene som er tilgjengelige for reiselivsbransjen nå. Vi oppdaterer listen så snart nye tiltak lansert.

 2. Nyhet

  Slik kan du dra nytte av kontantordningen

  Regjeringen har nå presentert detaljene i kompensasjonsordningen til bedrifter som er rammet av koronakrisen. Her er flere detaljer om ordningen og NHO Reiselivs respons.

 3. Nyhet korona

  Stortinget ber regjeringen utarbeide en løsning for sesongbedriftene

  Stortinget behandlet i dag, 7. april, regjeringens forslag til kompensasjonsordningen til bedrifter som er rammet av koronakrisen. Stortinget ber nå regjeringen om å sørge for å utarbeide en annen beregning for bedrifter som har store sesongvariasjoner i inntekten.

 4. Nyhet camping, korona, overnattingssteder

  – Respiratorhjelp er bra, men vi ligger fortsatt i sykesengen

  Eieren av Stranda Feriesenter er takknemlig for kontantstøtte, men advarer om at krisen vil bli langvarig. Likevel ser han håp i kaoset.

 5. Nyhet

  Bedrifter med omsetningssvikt på 30 prosent eller mer får kontantstøtte

  I dag presenterte regjeringen detaljene i kompensasjonsordningen til bedrifter som er rammet av koronakrisen. ─ Dette har vært hovedsak for NHO Reiseliv de siste par ukene, og vi er glade for at daglig og tett samarbeid med regjeringsapparatet nå har gitt resultater, sier NHO Reiseliv-direktøren.

 6. Nyhet, Politisk sak

  Fikk innvilget midlertidig salgsbevilling i rekordfart

  Orkland kommune hev seg rundt for å bøte på en konsekvens av korona-restriksjonene og ga serveringssted med øl på lager midlertidig salgsbevilling. ─ Kommunens næringsvennlige og hurtige saksbehandling er i dette tilfellet rett og slett imponerende, sier NHO Reiselivs advokat.

 7. Nyhet korona, Konkurs

  Flere enn 6 av 10 reiselivsbedrifter frykter konkurs

  Flere enn 6 av 10 reiselivsbedrifter i NHO Reiselivs undersøkelse mener det er en reel risiko for at de går konkurs som følge av koronasituasjonen. – Dette setter 125.000 arbeidsplasser i fare. Alle med stor omsetningssvikt må få full nytte av regjeringens kompensasjonsordning, sier NHO Reiseliv-direktøren.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake:

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: