NHO Reiseliv

Innhold

Forsmak på rekrutteringskampanje under Smak-messen

Nyhet, Jobb i reiseliv

Publisert

Forsmak på rekrutteringsakpanje på Smak

Bryan Matthew Santos fra Brasserie France er en av servitørene du blir nærmere kjent med i NHO Reiselivs rekrutteringskampanje i løpet av 2020.

Restaurant- og matfag handler ikke bare om hva du blir, men om hva du lærer. Det er budskapet  i NHO Reiselivs rekrutteringskampanje, som du får en smakebit av under Smak-messen.

Restaurant- og matfag strekker seg lengre enn matlaging og god service. Her utvikler du evner som vil styrke deg uansett hva du velger å bruke dem til. Dette er hovedbuskapet i NHO Reiselivs kampanje med formål å øke rekrutteringen til fagutdanningene innen restaurant-, mat- og reiselivsfag.

#205

– På Restaurant- og matfag får du smaken på så mye mer enn god mat. Det er blant hovedbuskapene i den nye kampanjen, forteller politisk rådgiver Ingrid Gauden i NHO Reiseliv.


– På Restaurant- og matfag får du smaken på så mye mer enn god mat. Du lærer om ledelse, samarbeid og praktisk problemløsning. Du får testet både kreativitet og presisjon. Du får overførbar kunnskap og du blir drillet i håndverk du kan bruke resten av livet, forteller Ingrid Gauden, som er politisk rådgiver for utdanning og kompetanse i NHO Reiseliv.

Kampanjen består av korte dokumentarfilmer på nett og i sosiale medier, og lanseres i løpet av 2020. Gjennom kampanjen vil du bli kjent med blant andre Bryan Matthew Santos, og få et innblikk i hverdagen hans som lærling hos Brasserie France i Oslo.

Smaksprøve på smak

Filmene er for tiden i produksjon, men men deltakerne på NHO Reiselivs bransjeforum for frittstående overnattingsbrdrifter/restaurant og uteliv under Smak-messen på Lillestrøm 5. mars vil likevel få et innblikk i hva som kommer.

– Vi er alle opptatt av rekruttering, og jeg gleder meg til å vise frem en liten smakebit av kampanjen som skal laseres i 2020 til deltakerne på bransjeforumet, forteller Gauden. 

Skal du på Smak-messen? Klikk her for å melde deg på bransjeforumet torsdag 5. mars. 
Vi ser frem til å se deg! 

yrkesfag, utdanning

Yrker og utdanning

Kan du tenke deg en jobb der du er med på å gi andre mennesker gode opplevelser? Da er kanskje en utdanning innen reiseliv noe for deg.

Politisk sak, Jobb i reiseliv, Politikk utdanning, kompetanse

Utdanning og kompetanse

Flinke fagfolk er en forutsetting for at Norge fortsatt skal vokse som reiselivsdestinasjon. NHO Reiseliv arbeider strategisk og politisk for å sikre riktig og nok arbeidskraft til norsk reiselivsnæring.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: