Jobbsøkerdagen Oslo

Publisert

En smilende resepsjonist som står med en gjest. Foto.

NHO Reiseliv oppfordrer medlemmer som trenger flere ansatte til å melde seg på Jobbsøkerdagen. Illustrasjonsfoto: Foto: Per Thrana

Tirsdag 16. november inviterer NHO Reiseliv medlemmer og jobbsøkere til Jobbsøkerdagen Oslo. Registrer din bedrift for å speed-date kandidater på utkikk etter jobb i reiselivsbransjen.

Mange av NHO Reiselivs medlemmer har et akutt behov for flere ansatte, men sliter med å få tak i folk. Samtidig vet vi at det er mange jobbsøkere der ute som ønsker seg en jobb på et hotell, en restaurant eller i en bar. NHO Reiseliv arrangerer derfor en jobbsøkerdag, i samarbeid med NAV Oslo, der arbeidsgivere på jakt etter dyktige ansatte får møte jobbsøkere som er sultne på en jobb i reiseliv.  

Dette er en mulighet for våre medlemmer til å komme i direkte kontakt med jobbsøkere, og forhåpentligvis blir det “god match” mellom flere bedrifter og søkere, sier Henrik Hamborg, politisk rådgiver for kompetanse og rekruttering i NHO Reiseliv.

– Jeg håper så mange som mulig av våre medlemmer, som trenger flere ansatte, vil melde seg på. Vi legger opp til “speed dating” der jobbsøkere får mulighet til å vise seg frem for potensielle arbeidsgivere. Dette er en mulighet for våre medlemmer til å komme i direkte kontakt med jobbsøkere, og forhåpentligvis blir det “god match” mellom flere bedrifter og søkere, sier Henrik Hamborg, politisk rådgiver for kompetanse og rekruttering i NHO Reiseliv.  

Kan også arrangeres i andre byer

Jobbsøkerdargen arrangeres i første omgang som et pilot-event i Oslo 16. november 2021.  Dersom arrangementet i Oslo blir en suksess for både arbeidsgivere og arbeidstakere , vil JObbsøkerdagen arrangeres også i andre byer

Påmelding for medlemmer i NHO Reiseliv 

Den store jobbsøkerdagen er gratis og finner sted tirsdag 16. november i Gamle Museet i Dronningens gate 4 i Oslo. Arrangementet er en medlemsfordel i NHO Reiseliv, og det er derfor kun medlemmer som kan stille som arbeidsgivere på Jobbsøkerdagen. Hver bedrift kan stille med inntil 2 personer under speed datene. Arrangementet er primært for oslobaserte medlemmer, og arbeidssøkere i stor-Oslo.

Har du behov for nye ansatte? Da kan du melde deg på her allerede nå. Når du melder deg på er det viktig at du fyller ut spørsmålene så presist som mulig. Hvis arrangementet svarer til forventingene, ønsker NHO Reiseliv å rulle ut arrangementet i andre deler av landet på et senere tidspunkt. 

Påmelding og informasjon til arbeidssøkere

Jobbsøkerdagen  Oslo vil markedsføres grundig mot arbeidssøkere, og NHO Reiseliv har derfor laget en egen nettside med informasjon om Jobbsøkerdagen for arbeidssøkere. Nettsiden finnes også i engelsk versjon. 

 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: