Søk støtte til rekrutteringsprosjekter i Midt-Norge

2 mennesker blir tatt bilde av, hvor de har holder en plakat hvor det fremkommer en pengesum som blir delt ut til Strinda vgs. avdeling Restaurant- og matfag

Strinda vgs. avdeling Restaurant- og matfag ble tildelt 250 000 i støtte til tiltak for bransjen i 2023. Her deler Erlend-Andre Iversen, distriktssjef i Trøndelag, Møre og Romsdal, sjekken til avdelingsleder for Restaurant- og matfag på Strinda vgs, Geir Rune Larsen. Foto: NHO Reiseliv

Trenger du drahjelp til å rekruttere, synliggjøre eller bygge hotell- og restaurantbransjen i Trøndelag og Møre og Romsdal? Søk støtte fra Stiftelsen for Forskning og Utvikling i Hotell- og Restaurantnæringen i Midt-Norge her.

Fakta

Hvem kan søke? Aktører i hotell- og restaurantbransjene i Møre og Romsdal og Trøndelag, samt organisasjoner i reiselivsnæringen som jobber for å fremme næringen.

Hva støttes? Prosjekter innen rekruttering, omdømmebygging, forskning og utvikling.

Prioritet: Tiltak med dokumentert nytteverdi for flere virksomheter i regionen. (Tiltak som kun gagner én enkelt bedrift eller er ren produktutvikling, støttes ikke.)

Prosjektlengde: Vanligvis ett år. For flerårige prosjekter kan det gis forhåndstilsagn.

Søk her innen 13. desember

Hvert år gir Stiftelsen for Forskning og Utvikling i Hotell- og Restaurantnæringen i Midt-Norge ut penger til prosjekter som løfter bransjen i Møre og Romsdal og Trøndelag.

Pengene går til gode prosjekter som bidrar til økt rekruttering, omdømmebygging og positiv utvikling, og deles ut av NHO Reiseliv Midt-Norge

−Faglært personell og rekruttering har vært knapphetsfaktor i hotell og restaurantbransjen de siste årene og spesielt etter pandemien. Derfor ønsker vi å støtte gode prosjekter som bidrar til økt rekruttering, omdømmebygging eller positiv utvikling av bransjen.

−Vi trenger flere gode initiativ og prosjekter som kan bidra til økt interesse for mat og reiseliv, og som kan inspirere flere til å velge restaurant og matfag. Vi håper vi får mange gode søkere i år, sier Cathrine Stadsvik, styreleder i NHO Reiseliv Midt-Norge.

I fjor delte stiftelsen ut til sammen 250 000 kroner til Opplæringskontoret for Hotell og Restaurantfag i Trøndelag og Strinda vgs. avdeling Restaurant- og matfag for deres arbeid med å øke rekrutteringen til Restaurant- og matfagene i Trøndelag.

Støtter kun prosjekter som har nytteverdi for flere i bransjen

Midlene skal primært brukes til forskning og utvikling i hotell- og restaurantnæringen i Midt-Norge. Organisasjoner tilknyttet reiselivsnæringen som jobber for å fremme næringen kan også tildeles midler.

Det gis ikke støtte til tiltak som er til nytte bare for en enkelt bedrift, eller må anses som produktutvikling for denne. Forskning og utvikling som har nytteverdi for et større antall av hotell- og restaurantbedriftene i Midt-Norge, vil bli prioritert.

Vanligvis bevilges penger for kun ett år av gangen. Går prosjektet utover ett år, er det likevel mulig å få forhåndstilsagn om midler for denne perioden.

Ønsker du å søke om midler?

Send en søknad til: Cathrine Stadsvik, regionstyreleder i NHO Reiseliv Midt-Norge: cathrine.stadsvik@strawberry.no eller Katrine W.Ellingsen, styresekretær i NHO Reiseliv Midt-Norge: kathrine.woje.ellingsen@nhoreiseliv.no

Siste nytt

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: