-
Bedrifter slutter seg til avtale om halvering av matsvinn innen 2030
42 bedrifter fra matindustri, serveringsbransje, primærnæring og dagligvare har sluttet seg til en avtale om å redusere matsvinnet i Norge med 50 prosent innen 2030.
-
Fra reiselivsløfter til løft
Trolig får vi et rekordår for reiselivet i 2017. Skal veksten fortsette, må politikerne trå riktig. Her kommer vi med tre gode råd til politikerne som er valgt inn på Stortinget fra høsten.
-
Alle reiselivssakene i statsbudsjettet for 2018
Her er en oversikt over sakene som berører reiselivet i statsbudsjettet for 2018.
-
Slik jobber NHO Reiseliv for å stoppe momsøkningen
NHO Reiseliv arbeider for at Stortinget skal si nei til regjeringens foreslåtte momsøkning.
-
Klart for Norsk Opplevelseskonferanse i Svolvær
Tirsdag neste uke går Norsk Opplevelseskonferanse av stabelen i Svolvær i Lofoten. Årets tema er «morgendagens turisme».
-
Reiselivsmoms til å grine av
Regjeringens forslag om å øke reiselivmomsen fra 10 til 12 prosent kom ikke bare uten forvarsel, det kommer etter at et samlet storting har sagt at det skal gjøre det motsatte
-
Søknadsskjema
Søker du midler fra Stiftelsen for rekruttering til restaurant- og matfag må du fylle inn dette søknadsskjemaet.
-
Justisdepartementet snur om egenvakthold på serveringssteder etter påtrykk fra reiselivet
Justis- og beredskapsminister Per-Willy Amundsen (FrP) bekrefter at vakter som er ansatt ved serveringsbedrifter, ikke blir pålagt 120 timer med kurs.
-
Alle overnattings-, serverings- og cateringbedrifter må betale minstelønn fra 1. januar 2018
1. januar 2018 ble minstelønn innført for alle ansatte innen overnatting, servering og catering i Norge. Det betyr at det ikke vil være tillatt å lønne under minstelønnssatsene.
-
Meld deg på SMS-varsling om lønnsoppgjøret 2022
Hold deg løpende oppdatert om lønnsoppgjøret. Meld deg på, så får du SMS fra oss når det skjer noe viktig: