-
Om konferansen
Konferansens hovedtema er rekruttering til restaurant- og matfag og utdanning og kompetanse for fremtiden for våre bransjer.
-
Verdensledende forbrukerekspert til NHO Reiselivs årskonferanse
Årets største reiselivs-happening skjer i Tromsø 22. – 23. mai. På NHO Reiselivs årskonferanse kommer blant annet Ken Hughes, en av verdens ledende autoriteter på forbrukeratferd.
-
Støtvig hotel om Ringer i Vannet: – Profesjonelt og kostnadsfritt
Hotelldirektøren ved Støtvig hotel mener Ringer i Vannet holder kvaliteten til flere profesjonelle rekrutteringsaktører, samtidig som det er gratis å bruke.
-
Mesterkokk: Å ha lærlinger er en ren investering
Den anerkjente kokken Tom Victor Gausdal har først de siste årene tatt inn lærlinger i egen restaurant i Bærum. – Jeg føler at det har kommet en ny dimensjon inn i yrkeshverdagen min, sier han.
-
Bli lærling
Å være lærling betyr at du får opplæring i et fag som leder fram til et bestemt yrke. Du er en fremtidig fagarbeider og du får lønn under utdanning.
-
Legater og stipender
Å videreutdanne seg kan være en kostbar affære. Les mer her om hvordan du kan få økonomisk støtte.
-
Frydenlunds Bryggeris legat
Frydenlunds Bryggeris legat gir stipend til studenter som tar høyere utdanning innen reiselivet.
-
Årsberetning og regnskap 2023
Her kan du lese om NHO Reiselivs virksomhet og vår økonomiske situasjon og utvikling.
-
Årsberetning og regnskap 2021
Her kan du lese om NHO Reiselivs virksomhet og vår økonomiske situasjon og utvikling i 2021.