Høring statlig fellesavtale for hotellovernatting

Publisert

Hotellrom med dobbeltseng, skrivepult og sitteområde. Foto

Illustrasjonsbilde.

Direktoratet for forvaltning og økonomistyring skal lyse ut en ny statlig fellesavtale for hotellovernatting der behovet er kortvarige opphold i forbindelse med tjenestereiser.

 DFØ ønsker innspill på konkurransegrunnlaget fra leverandører innen 30. september kl 12.00. I tillegg er det mulig å melde seg på digital leverandørkonferanse 20. september.

Deler opp

Det kan være greit å merke seg at DFØ har tatt med seg mye fra det arbeidet som ble gjort med hotellveileder.no, og de velger nå å dele opp denne utlysningen på lokasjoner og at det derfor er 83 ulike lokasjoner med forespeilet inntil 12 tildelinger på den største lokasjonen mest estimert 25 000 romdøgn per år og inntil 3 på hver av de mindre – hvor man estimerer at man har ca 100 romdøgn per år.  Oversikt over lokasjoner finner man i vedlegget som heter Bilag 3B Prisskjema – fane 3 – oversikt lokasjoner.

Innspill skal gis skriftlig, per e-post, til prosjektleder Frederik Hanses, , med kopi til innen 30.09.2022, kl. 12:00.

Leverandørkonferanse  20.09.2022, kl. 09:30 – 11:00

Påmelding med angivelse av selskapsnavn, navn på deltakere og e-postadresse, samt ev. innspill, spørsmål og tilbakemeldinger sendes på e-post til innen 19.09.2022. Konferansen vil foregå digitalt via Microsoft Teams der de påmeldte innen fristen vil motta innkalling med link til møtet.

 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Siste nytt

  1. Bodø på hotelltoppen i juni

    Bodø topper hotellstatistikken blant de norske storbyene i juni. Nå bør det jobbes strategisk for å sikre at dette gir en varig utvikling og at Bodø styrkes som en reiselivsdestinasjon, sier Hans Christian Hansson i NHO Nordland.

  2. Lanserer campingvettregler

    Campingsesongen er godt i gang. Å følge campingvettreglene gir en tryggere og hyggeligere campingferie.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: