Styret i NHO Reiseliv

Send epost

Big Fish Adventure Hasvik Hotel & Housing

Styreleder siden mai 2020, varamedlem og styremedlem siden 2019. Mona er daglig leder/styreleder for Big Fish Adventure, et familiedrevet selskap. Hun har arbeidet hele livet i reiselivet, har lang og bred styreerfaring, og har med hotellet som base, utiklet og bygd opp et turist/havfiskekonsept på Sørøya i Finnmark. 

Bli bedre kjent med Mona her

Send epost

Konserndirektør, Thon Hotels

Visepresident siden 2009. Thorvaldsen er konserndirektør for Thon Hotels som har mer enn 70 hoteller over hele Norge. Han var med på å starte hotellkjeden og har jobbet i Thon Hotels i snart 30 år. 

Bli bedre kjent med Morten her

Send epost

Clarion Hotel The Hub

Varamedlem siden 2004, styremedlem siden 2006. Schreiner er general manager for Clarion Hotel The Hub. Har tidligere jobbet som driftsdirektør i Quality Hotel og Quality Resort.

Bli bedre kjent med André her

Send epost

Stokkøya Sjøsenter

Varamedlem siden 2016. Torild er gründer og daglig leder i Stokkøya Sjøsenter og Strandbaren på Trøndelagskysten. Hun har flere styreverv innen reiselivet og har bl.a. vært styremedlem i Innovasjon Norge Sør Trøndelag.

Bli bedre kjent med Torild her

Send epost

Scandic Kristiansand Bystranda

Styremedlem siden 2015. Håvard er distriktsdirektør i Scandic region Øst siden 2021 og utdannet ved Norsk Hotellhøgskole i Stavanger. Han har jobbet som hotelldirektør i Scandic-systemet siden 2003. Håvard sitter også som nestleder i NHO Agder og som styremedlem i Visit Sørlandet.

Bli bedre kjent med Håvard her

Send epost

Fursetgruppen

Varamedlem siden 2015, styremedlem siden 2018. Gjøran er adm. dir. i
Fursetgruppen. Han har tidligere jobbet i forskjellige direktørstillinger i Thon Hotels.

Send epost

Nordic Choice Hotels

Director of Operations for Nordic Choice Hotels. Reiselivsdirektør i Region Stavanger i perioden 2014-2021. Elisabeth har lang erfaring fra hotellbransjen og har jobbet 11 år i Nordic Choice Hotels i ulike roller, så som direktør samt driftsdirektør for Comfort Hotels i Norge. Hun har i tillegg jobbet i Walt Disney World og i Figgjo AS og har gjennom det opparbeidet seg god internasjonal erfaring. Saupstad har vært styremedlem i NHO Reiseliv region Vest-Norge siden 2016. 

Send epost

SNØ Oslo 

Helge Bonden er destinasjonssjef og daglig leder for SNØ Oslo AS. SNØ er en helårsarena for snøopplevelser. Han startet som daglig leder for SNØOslo høsten 2021. Tidligere har han jobbet som destinasjonssjef i Skistar Trysil hvor han var i 16 år. Helge er utdannet siviløkonom og besitter også verv som styreleder i Norske alpinanlegg og fjelldestinasjoner.

Send epost

Til Elise

Rønning driver restauranten med overnatting "Til Elise" i Utskarpen. Hun er tidligere medlem av det Norske kokkelandslaget, og har blant annet tatt OL-gull i 08. Hun har studert hotelldrift og tatt vinkelnerutdannelse. Rønning har jobbet hos Kulinarisk Akademi som prosjektleder med åpning av avdeling i Mathallen og deretter assisterende daglig leder, før hun flyttet nordover i 2018.

Bli bedre kjent med Elise her

Møt dine tillitsvalgte

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: