Mathias Thoresen er vinner av årets servitør-NM
NHO Reiseliv gratulerer vinnerne av årets NM i servitørfaget. − De er gode ambassadører for bransjen.
154 resultater
NHO Reiseliv gratulerer vinnerne av årets NM i servitørfaget. − De er gode ambassadører for bransjen.
Håvard Werkland gikk seirende ut av konkurransen Årets kokk 2023. Han blir dermed Norges neste kandidat i den internasjonale Bocuse d’Or-konkurransen. Eli Anne Rosvold Sundset vant Årets unge kokk 2023.
Søndag 18. juni feirer vi Gastronomiens dag. Vi oppfordrer hele befolkningen til å hylle lokal matkultur og kokker som jobber målrettet for bærekraftig gastronomi.
18. juni 2023 er Gastronomiens dag. Sammen med kandidatene til Årets kokk og Stiftelsen Norsk Gastronomi, oppfordrer vi alle med hjerte for gode måltider til å markere dagen.
Morten Thorvaldsen, konserndirektør i Thon Hotels, er valgt til visepresident i den europeiske paraplyorganisasjonen for hotell, restaurant og uteliv.
Eyvind Hellstrøm hedres med Bocuse d'Or Norges ærespris 2023 for sin ekstraordinære innsats for utvikling av landets gastronomikultur.
Jannicke Haug Doksæter tenker forbi bærekraft. Hun driver Skåbu fjellhotell, og er opptatt av å skape et sted som lever i balanse med lokalbefolkningen og naturen.
Filip August Bendis andreplass i Bocuse d'Or er en imponerende prestasjon som setter norsk gastronomi, norske kokker og Norge som matdestinasjon tydelig på kartet.
I regi av Millum holder vi digitale kurs i netthandelen horecainnkjop.no, for våre medlemmer. Kursene er for eksisterende brukere, eller deg som vurderer å ta den i bruk . Kursene er gratis, men det er begrenset med plasser - så meld deg på!
Et sammensveiset lag og intens trening er oppskriften når Filip August Bendi, Christopher W. Davidsen og Leon Haarberg Nilsen skal forsvare Norge i Bocuse d'Or.