Artikkelarkiv

Vis filtrering

189 resultater

Type artikkel
Velg område
189 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Slik kommer du i gang med arbeidet mot matsvinn

  I anledning Den internasjonale dagen mot matsvinn 29. september, ønsker vi å oppfordre våre medlemmer til å bidra til å halvere matsvinnet i Norge innen 2030. En av de viktigste måtene å gjøre dette på er å måle matsvinnet. Vi tilbyr derfor alle som melder seg inn i 2023, 12 måneders gratis IK-mat system og FoodWaste modul fra vår samarbeidspartner eSmiley.

 2. Slik serverer du den perfekte koppen kaffe denne høsten

  Kaffe er mer enn bare en drikk, det er en opplevelse. Men med så mange elementer som påvirker smaken på kaffen, kan det være vanskelig å vite hvor man skal begynne. Derfor har vi spurt våre kaffeleverandører om deres beste tips, og samlet alt du trenger å vite for å ta kaffen din til neste nivå - fra den perfekte bryggemetoden til de nyeste trendene.

 3. Tørr og varm i vær og vind

  Høst- og vintersesongen er her, og det er tid for å ruste seg for kalde dager og skiftende vær. Den lille familiebedriften Brynje of Norway fra Larvik har utrustet mange tøffe turer og ekspedisjoner. Når Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de garantert fungere for dine gjester og ansatte også.

 4. Nespresso Professional

  Fra 1. september 2023 inngår NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og Nespresso Professional samarbeid. De vil kunne tilby våre medlemmer et bredt spekter av sertifisert kvalitetskaffe- og espressobaserte drikker, i tillegg til nespressomaskiner og tilbehør.

 5. Den Lille Chipsfabrikken

  Norges minste chipsfabrikk, Den Lille Chipsfabrikken, og NHO Reiseliv Innkjøpskjeden inngår samarbeid fra 1. september 2023. Gjennom samarbeidet vil vi kunne tilby våre medlemmer en bred og ikke minst spennende portefølje på chips, fra små norske aktører.

 6. Ny distriktssjef i Innlandet

  Vi er glade for å ønske Mette Rokseth velkommen som ny distriktssjef i Innlandet fra 1. august. Med lang erfaring fra ulike bransjer, gleder Mette seg til å ta fatt på denne nye reisen og bidra med sin kompetanse for NHO Reiseliv Innkjøpskjedens medlemmer.

 7. Christeyns - bærekraftige rengjøringsløsninger

  Christeyns er en global aktør innenfor produksjon og leveranse av innovative og bærekraftige rengjøringsløsninger. Selskapet er kjent for å kombinere teknologi og forskning for å utvikle produkter som er effektive, trygge og miljøvennlige. NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har inngått en samarbeidsavtale med Christeyns, fra 1. august 2023.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: