Artikkelarkiv

Vis filtrering

1006 resultater

Type artikkel
Velg område
1006 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Stallgården Hamar – med historie i veggene

  Det sies at Stallgården har Hamars historie i veggene og opp gjennom tidene har Hamars borgere, adelsfolk og bønder satt sine bein, skålt i sine glass og parkert sine hester der. Nå er Stallgården nok en gang storstuen som skal samle folk til smak og hygge. Vi har tatt en prat med kjøkkensjef og daglig leder, Odd Kåre Brendermoen.

 2. Camping har blitt trendy

  Mange campingbedrifter forbereder seg på en hektisk sommer. At camping har blitt trendy er både velfortjent og på tide, er oppsummeringen fra Campingkonferansen 2023.

 3. Sett smak av det italienske kjøkken på din meny

  Villa Import er en av landets største importører av italienske varer. De har som visjon å tilby det beste innen ost, spekemat og andre italienske spesialprodukter. Etter 18 års erfaring har de bred kompetanse innen faget og et uvurderlig nettverk av leverandører. Som medlem av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden får du selvfølgelig gode innkjøpsbetingelser på dine vareinnkjøp.

 4. DFØ gjennomfører brukerundersøkelse

  Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) gjennomfører for tiden brukerundersøkelser for deres side anskaffelser.no, og ønsker da også kontakt med bedrifter som IKKE jevnlig besøker denne siden.  Det bør være aktuelt for alle som ønsker å levere til offentlig sektor.

 5. Den økonomiske situasjonen i reiselivet

  Det norske reiselivet er tilbake etter pandemien, men økende energi- og råvarepriser, endrede forbruker-vaner, kortere bestillingshorisonter og lavere booking gjør mange reiselivsbedrifter usikre på hva slags fremtid de skal planlegge for.

 6. Modern Catering leverer magiske øyeblikk

  Da Igor Denovski og Diogo Mouteira møttes begynte de raskt å drømme om å starte noe eget. Med over 30 års samlet erfaring med alt fra à la carte til banketter, fine dining og catering hadde de oppdaget et hull i cateringmarkedet - at det ikke alltid var samsvar mellom det kundene hadde bestilt og det de fikk. Dette ønsket de å gjøre noe med, og Modern Catering ble grunnlagt.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: