-
Nettverskssamling og lutefiskmiddag Bergen
NHO Reiseliv Vest Norge inviterer alle medlemmer til den årlige nettverks-samlingen med faglig input, inspirasjon og lutefiskmiddag.
-
Verdensledende forbrukerekspert til NHO Reiselivs årskonferanse
Årets største reiselivs-happening skjer i Tromsø 22. – 23. mai. På NHO Reiselivs årskonferanse kommer blant annet Ken Hughes, en av verdens ledende autoriteter på forbrukeratferd.
-
Om konferansen
Konferansens hovedtema er rekruttering til restaurant- og matfag og utdanning og kompetanse for fremtiden for våre bransjer.
-
Støtvig hotel om Ringer i Vannet: – Profesjonelt og kostnadsfritt
Hotelldirektøren ved Støtvig hotel mener Ringer i Vannet holder kvaliteten til flere profesjonelle rekrutteringsaktører, samtidig som det er gratis å bruke.
-
Mesterkokk: Å ha lærlinger er en ren investering
Den anerkjente kokken Tom Victor Gausdal har først de siste årene tatt inn lærlinger i egen restaurant i Bærum. – Jeg føler at det har kommet en ny dimensjon inn i yrkeshverdagen min, sier han.
-
Bli lærling
Å være lærling betyr at du får opplæring i et fag som leder fram til et bestemt yrke. Du er en fremtidig fagarbeider og du får lønn under utdanning.
-
Kokk
En utdanning innen kokkefaget gir deg store muligheter når det gjelder valg av arbeidssted, arbeidsmiljø, arbeidstid og med tanke på hvor i verden du kan arbeide.
-
Servitør
Å være en god servitør betyr at du i tillegg til å vite om matens og drikkens betydning for helse, hygge og velvære også vet litt om hvordan mat og drikke produseres og oppleves.
-