-
Thomas, Oline og Aleksander vil bli best på reiseliv i Yrkes-NM 2018
Onsdag går startskuddet for årets Yrkes-NM, hvor blant annet beste kokk, servitør og resepsjonist skal kåres.
-
Voksne innvandrere tar kokkeutdanning og gir ut kokebok
Onsdag lanserte kokkelærlingene på Oslo Voksenopplæring Helsfyr kokeboken «Verdens beste lam». 17 lærlinger fra 13 ulike land har laget kokeboken sammen med 18 mesterkokker fra sine lærebedrifter.
-
Reiselivsnæringens verdi
Rapporten «Reiselivsnæringens verdi» er laget på oppdrag for NHO Reiseliv av Menon Economics.
-
Reiselivslederen: – Mangfold er en berikelse
Espen Ravnå, hotelldirektør ved Comfort Hotel Xpress på Youngstorget i Oslo, har flyttet kontoret sitt ut i lobbyen for å bli mer synlig for alle på hotellet.
-
-
Julepraten: – Det smeller skikkelig fra midten av desember
– Våre gjester er over gjennomsnittet aktive, men i julen ønsker mange bare å slappe av, sier Kristian Bøe ved Hattvika Lodge.
-
Julepraten: – Det første du får servert hos oss, er et griseøre
– Det er litt som å bli dratt i smaksløkene - du blir rett og slett litt sliten av å spise hos oss, sier Reneè Fagerhøi, som driver restauranten Bula Neobistro i Trondheim.