NHO Reiselivs gallup-undersøkelser

NHO Reiseliv gjennomfører fire gallup-undersøkelser i året (påske, sommer, høst og jul/vinter), for å kartlegge nordmenns reiseplaner, samt trender og utviklingstrekk.

Siste nytt:

NHO Reiselivs gallup- og befolkningsundersøkelser:

 1. NHO Reiselivs sommergallup 2024

  Hvert år kartlegger NHO Reiseliv nordmenns ferievaner. Sommeren 2024 sier 6 av 10 at de skal på norgesferie. Last ned NHO Reiselivs sommergallup her.

 2. NHO Reiselivs Påskegallup 2024

  Undersøkelsen kartlegger nordmenns reiseplaner for påskeferien 2024 og kan lastes ned her.

 3. NHO Reiselivs vinter- og julegallup 2023/2024

  Undersøkelsen kartlegger nordmenns julebordplaner og reiseplaner for julen 2023. Last ned rapporten og finn statistikk over nordmenns planer for julen her.

Om NHO Reiselivs forbrukergallup

NHO Reiseliv gjennomfører fire gallup-undersøkelser i året (påske, sommer, høst og jul/vinter), for å kartlegge nordmenns reiseplaner, samt trender og utviklingstrekk. Vi stiller de samme spørsmålene hvert år slik at vi kan sammenligne resultatene med fjoråret, og utvikling over tid. Disse undersøkelsene gir oss innsikt i hvor mange som skal på ferie, hvor mange som ferierer i Norge og utenlands, hvordan de bor når de er på ferie, hvilke aktiviteter som er populære osv. Det er Kantar TNS Gallup som gjennomfører undersøkelsene på vegne av NHO Reiseliv. Over 1000 nordmenn over 18 år deltar i undersøkelsene.

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

En kvinne med briller og mørk dressjakke. Foto
Portrett av en smilende kvinne. Foto
 • Vilde Larsen Hellum
 • Senior kommunikasjonsrådgiver

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: