Dine tillitsvalgte i NHO Reiseliv

Bli bedre kjent med styremedlemmene i NHO Reiseliv

Styremedlemmene i NHO Reiseliv er arbeidsgivere som til daglig driver og leder bedrifter innen servering, overnatting, camping, opplevelser, destinasjon, kulturell og kreativ næring, idresttsarrangementer eller bilutleie.  De tillitsvalgte i NHO Reiseliv velges av årsmøtet, og representerer spennet i medlemsmassen til NHO Reiseliv, som inkluderer alt fra gründerbedrifter og små familieeide bedrifter til multinasjonale kjeder.

Dette er NHO Reiseliv

NHO Reiseliv har 3 800 medlemsbedrifter og er den største arbeidsgiver- og næringsorganisasjonen for reiselivet i Norge. Vi arbeider målrettet for å fremme interessene til norsk reiseliv.

På vei mot morgendagens reiseliv

NHO Reiselivs årsrapport 2022

Her kan du lese NHO Reiselivs årsrapport for 2022 inkludert NHO Reiselivs viktigste arbeid, tall of fakta, organisasjonskart, verdier, regnskap og revisors beretning.


Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

  • Vibeke Christiansen
  • PA for Adm. Dir / Administrasjonskoordinator
  • Veronika Vian
  • Avdelingssjef medlemsservice

Bli medlem

Som medlem i NHO Reiseliv sparer du penger og får hjelp til å drive bedriften din på en trygg og effektiv måte.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: