Dine tillitsvalgte i NHO Reiseliv

Bli bedre kjent med styremedlemmene i NHO Reiseliv

Styremedlemmene i NHO Reiseliv er arbeidsgivere som til daglig driver og leder bedrifter innen servering, overnatting, camping, opplevelser, destinasjon, kulturell og kreativ næring, idresttsarrangementer eller bilutleie.  De tillitsvalgte i NHO Reiseliv velges av årsmøtet, og representerer spennet i medlemsmassen til NHO Reiseliv, som inkluderer alt fra gründerbedrifter og små familieeide bedrifter til multinasjonale kjeder.

Mona Saab: President og havfiskegründer

Mona Jacobsen Saab er optimistisk på vegne av reiselivet i tiden fremover, men advarer mot å tro at de dype sporene etter krisen vil forsvinne over natten etter gjenåpningen.

André Schreiner: Styremedlem og hotelldirektør

Direktøren ved Norges største hotell tror at sosiale møteplasser blir viktigere enn noen gang fremover for å ivareta et godt arbeidsmiljø. Han tror også på et comeback for reiselivshovedstaden Oslo.

Torild Langklopp: Styremedlem og gründer

For Torild Langklopp handler ikke bare driften av Stokkøya Strandhotell om å gi gjestene gode opplevelser. Det handler om å skape puls for hele lokalsamfunnet.

Elise Bratteng Rønning: Styremedlem, kokk og hotelleier

Elise Bratteng Rønning brenner for profesjonell drift i reiselivet, at kokker også tenker på økonomi og hvordan man skaper sikre arbeidsplasser. Hun verdsetter kontakten og påvirkningen NHO Reiseliv har opp mot politikere.

Helge Bonden: Styremedlem og destinasjonssjef

Bedre rammebetingelser er viktig for at reiselivet skal ta ut hele det store potensialet i næringen, mener Helge Bonden. Han er også veldig opptatt av å beholde kompetanse gjennom mer helårsturisme.

Vårt arbeid for å redde livsverk og arbeidsplasser

NHO Reiselivs årsrapport 2020

Her kan du lese NHO Reiselivs årsrapport for 2020 inkludert styrets beretning, organisasjonskart, våre mål og verdier, regnskap og revisors beretning.

NHO Reiselivs Årsrapport 2020 er i sin helhet produsert av kommunikasjonsavdelingen i NHO Reiseliv.


Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Bli medlem

Som medlem i NHO Reiseliv sparer du penger og får hjelp til å drive bedriften din på en trygg og effektiv måte.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: